رفتن به محتوای اصلی
09122202174 - 09190244577 - 02166741379 info@mobilefixgroup.com
تبدیل گوشی های آیفون به یک پایانه فروش

تبدیل گوشی های آیفون به یک پایانه فروش

آیفون اپل به یک پایانه فروش تبدیل می شود

تبدیل آیفون به پایانه فروش: ۲۷ ژانویه (رویترز) – به گزارش بلومبرگ، Apple Inc (AAPL.O) در حال برنامه ریزی سرویس جدیدی است که به مشاغل کوچک اجازه می دهد پرداخت ها را مستقیماً از طریق آیفون خود بدون اتصال سخت افزار اضافی مانند پایانه های میدان Block Inc (SQ.N) بپذیرند.

بلومبرگ به نقل از افراد مطلع گزارش داد که این ویژگی جدید خود آیفون را به پایانه پرداخت تبدیل می کند و به بازرگانان اجازه می دهد با ضربه زدن به کارت اعتباری یا آیفون دیگری در پشت دستگاه خود، هزینه ها را بپذیرند.

بلومبرگ گزارش داد که اپل از سال ۲۰۲۰ روی این ویژگی جدید کار می کند، زمانی که حدود ۱۰۰ میلیون دلار برای استارت آپ کانادایی Mobeewave پرداخت کرد، که به تلفن های هوشمند امکان می دهد با ضربه زدن به کارت اعتباری پرداخت را بپذیرند.

بر اساس این گزارش، این سیستم احتمالاً از تراشه ارتباطات میدان نزدیک آیفون که در حال حاضر برای Apple Pay استفاده می‌شود، استفاده خواهد کرد.

لوگان پورک، تحلیلگر ادوارد جونز، گفت: «این به طور مؤثر به اپل اجازه می‌دهد تا عرضه سخت‌افزار جدید را دور بزند، زیرا تعداد قابل توجهی از مشتریان قبلاً آن (آی‌فون) را در جیب خود حمل می‌کنند.

با این حال، پورک اضافه کرد که اگر اپل نتواند محصول ارزان‌تری و پلتفرم ساده‌تری ارائه دهد، برخی از صاحبان مشاغل ممکن است تمایلی به تغییر نداشته باشند. Square  در حال حاضر ۲۹۹ دلار برای دستگاه خود و کارمزدی ۲٫۶٪ به اضافه ۱۰ سنت برای هر تراکنش دریافت می کند.

اگر سازنده آیفون سرویس جدید خود را منحصراً به برنامه ها یا سیستم پرداخت خود نگه دارد، از خدمات Square که به طور گسترده توسط مشاغل کوچک استفاده می شود دور می زند. همچنین می‌تواند بر دیگر سازندگان ماشین‌های فروش مانند Verifone و Ingenico تأثیر بگذارد.

این شرکت خدمات فین تک خود را تقویت کرده است. این کارت اعتباری خود را با گلدمن ساکس GS.N در سال ۲۰۱۹ راه‌اندازی کرد و طبق گزارش‌ها روی سرویس «خرید، بعدا پرداخت کنید» کار می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برگشت به بالا