
رفع مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی
عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی
آیا زمانی که کارت حافظه خود را داخل گوشی قرار می دهید، توسط گوشی شما شناسایی نمی شود؟ برای عیب یابی و فهم راه حل مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD، در ادامه متن با ما همراه باشید.
کارت حافظه SD یک فضای گسترده ذخیره سازی اطلاعات است که برای افرادی که حافظه داخلی گوشی همراهشان کافی نیست و یا افرادی که اطلاعات گسترده ای را با خود حمل می کنند، نیاز است. حال ممکن است شما کارت حافظه SD را در محل کارت حافظه گوشی خود قرار دهید اما نشانی از آن در گوشی شما یافت نشود. در اینجا شما با مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی خود شده اید. چنین مشکلی یا می تواند از خود کارت حافظه SD باشد یا از گوشی همراه شما که نیاز است تا اطلاعات بیشتری نسبت به این مشکل داشته باشیم. در این مقاله راه های تشخیص و رفع مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD ارائه می گردد. پس تا انتها ما را دنبال کنید.
مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی از کجا نشئت می گیرد؟
سر منشاء مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی، ۳ دلیل اصلی می تواند داشته باشد که قطعا یکی از آن ها منشاء بنیادی مشکل است:
- علل مربوط به کارت حافظه SD:
به احتمال زیاد مشکل شما ناشی از خود کارت SD است. دو راهکار زیر به شناسایی و رفع مشکل کمک می کند:
- کارت حافظه SD را در دستگاه تلفن همراه دیگری قرار دهید که بتواند کارتهای SD را بخواند. بررسی کنید که آیا کارت حافظه قابل شناسایی است یا خیر؟
- بررسی کنید که آیا رایانه شما میتواند کارت SD را با کارتخوان بخواند یا خیر؟
- علل مربوط به گوشی اندروید شما:
ممکن است منشاء مشکل در گوشی اندروید شما باشد. کارت SD دیگری را که در دستگاه دیگری قابل شناسایی است، داخل گوشی خودتان قرار دهید و نتیجه را بررسی کنید. اگر تلفن همراه شما نتواند کارت SD جدید را شناسایی کند، مشکل گوشی را در دو حیطه ی سخت افزاری و نرم افزاری بررسی و عیب یابی کنید.
- دلایل دیگر
شاید تلفن اندروید شما و کارت حافظه SD به طور جداگانه خوب و سالم کار کنند، اما در صورت ترکیب، عملکرد نادرستی از خود نشان دهند. این یک اتفاق عحیب و کم یاب، اما ممکن است. دلیل چنین اتفاق نادری می تواند این باشد که برخی از کارت های حافظه SD به منبع تغذیه پایدار نیاز دارند. در این مورد، باتری اصلی را امتحان و بررسی کنید.
راه های رفع عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی اندروید؟
چند ترفند ساده را امتحان کنید.
الف) گوشی اندروید خود را ریبوت (Reboot) کنید.
ب) باتری و کارت حافظه SD را از گوشی خارج کرده و سپس دوباره وارد کنید.
کارت حافظه SD را به آرامی و با دقت تمیز کنید.
تماس ضعیف شیء کارت حافظه SD با محل استقرار کارت حافظه می تواند باعث شود که گوشی شما کارت حافظه SD را شناسایی نکند. برای اینکه مشکل برطرف شود، SD Card را بردارید و آن را تمیز کنید و در صورت لزوم محل SD Card گوشی را نیز با دقت و لطافت، گردگیری کنید.
کارت حافظه SD را جدا و دوباره سوار کنید.
در تلفن Android به بخش تنظیمات و سپس به بخش “فضای ذخیره سازی” بروید، بخش مربوط به کارت حافظه SD را پیدا کنید. اگر گزینه Unmount SD Card یا Mount SD Card را نشان می دهد، این عملیات را برای رفع مشکل انجام دهید. در طول این فرآیند مطمئن شوید که تلفن همراه شما به رایانه متصل نیست.
از رایانه خود برای تشخیص کمک بگیرید.
ویندوز می تواند برخی از خطاها را در درایوهای دیسک ترمیم کند، بنابراین می توانید کارت حافظه SD خود را برای بررسی خطاها روی رایانه نصب کنید. با این حال، این راه حل تنها در صورتی کار می کند که رایانه بتواند کارت SD را شناسایی کند.
مرحله ۱) کارت SD را در یک قطعه کارت خوان قرار دهید و سپس به رایانه متصل شوید.
مرحله ۲) My Computer را باز کنید و درایو دیسک یا کارت SD را پیدا کنید.
مرحله ۳) روی دیسک راست کلیک کرده و Property را انتخاب کنید.
مرحله ۴) روی تب Tools کلیک کنید.
مرحله ۵) در بخش Error-checking، Check> Repair drive را انتخاب کنید.
مرحله ۶) هنگامی که درایو تعمیر شد، کارت SD را خارج کرده و آن را دوباره در گوشی قرار دهید.
کارت حافظه SD را فرمت کنید.
باز هم یادآوری نکته حائز اهمیت است که این راه حل فقط زمانی قابل اجرا است که رایانه شما بتواند کارت حافطه SD را تشخیص دهد.
مرحله ۱) کارت SD را از طریق یک قطعه کارت خوان به رایانه وصل کنید.
مرحله ۲) یک نسخه پشتیبان (Backup) از کارت SD در رایانه ایجاد کنید.
مرحله ۳) روی درایو کارت SD کلیک راست کرده و سپس Format را انتخاب کنید.
مرحله ۴) برای فرمت کردن کارت SD روی Start کلیک کنید.
مرحله ۵) کارت SD را در تلفن خود قرار دهید.
گوشی اندرویدی خود را به حالت کارخانه (Reset Factory) برگردانید.
گاهی اوقات پیش می آید که به دلیل مشکلات نرم افزاری، کارت حافظه SD گوشی اندروید شناسایی نمی شود. بازنشانی به تنظیمات کارخانه (Reset Factory) می تواند برخی از خطاهای نرم افزاری گوشی های اندرویدی را برطرف کند.
تعمیر مشکل سخت افزاری
اگر همه روش های ذکر شده در بالا را بررسی و امتحان کردید و آن ها نیز نتوانستند مشکل شناسایی نشدن کارت حافظه SD را برای شما حل کنند، به احتمال زیاد مشکل پیش رو یک مشکل سخت افزاری است. یا کارت SD آسیب دیده یا تلفن همراه، که برای رفع آن بهتر است به مراکز معتبر تعمیرات موبایل مراجعه کنید.
در این مقاله سعی کردیم تا علل مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی را بررسی کنیم و پس از آن به ارائه ی راه حل های رفع این مشکل پرداختیم.
درباره علل عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی دانستیم!
سرمنشاء مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD در گوشی یا از خود کارت حافظه SD است یا به گوشی شما مربوط می شود. اگر راه حل های ارائه شده را تماما انجام دادید اما همچنان کارت حافظه SD شما توسط گوشی شناسایی نشد پی ببرید که مشکل شما سخت سخت افزاری است که برای حل این مشکل گروه تعمیرات موبایل با ارائه ی خدمات فنی خود در زمینه ی تعمیرات موبایل در خدمت شماست.